Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı
 Ezberbozan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

21 Ağustos 2011 Pazar

Erdoğan: Bu devran böyle gitmeyecek.

Erdoğan: İnlerinden çıkaracağız

Terörle mücadelede ne gerekiyorsa yapılacağını söyleyen ve 'operasyonsa operasyon' diyen Başbakan Erdoğan, hava harekatına yönelik eleştirilere cevap verdi, BDP'ye seslendi.

Başbakan Erdoğan, Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik yapılan hava harekatıyla ilgili konuştu.
"Vatandaşa, askere, polise silah doğrultan ininden bulunup çıkarılacaktır, bunun için operasyonsa operasyon" diyen Erdoğan, terörle mücadelenin diğer boyutlarını da göz ardı etmediklerini söyledi.
'Devletin adaleti ve şefkati' vurgusu yaparak mücadele esnasında geçmiş dönemde yaşananlara müsaade etmeyeceklerini söyleyen Erdoğan, isim vermeden BDP'ye de seslendi: Terörle aranıza mesafe koyun, meşruiyet zeminine dönün; dönecekler de... 

19 Ağustos 2011 Cuma

Yardımları Başbakan dağıttı

Yardımları Başbakan dağıttı

Başbakan Erdoğan, aralarında sanatçı ve işadamlarının da bulunduğu kalabalık bir heyet ile Somile'ye çıkartma yaptı. İhtiyaç sahipleriyle bir araya geldi.






Somali famine: Turkish PM Erdogan visits Mogadishu

Egemen Bagis
 

Recep Tayyip Erdoğan (R), savaşın yakıp yıktığı şehri gitmek için en yüksek profilli yabancı lider
Recep Tayyip Erdogan (R) is the most high-profile foreign leader to go to the war-torn city)
Turkey's Prime Minister Recep Tayyip Erdogan and his wife have arrived in Somalia's capital to highlight the need for greater famine relief.
It is a rare visit by an international leader to Mogadishu, which has been devastated by years of fighting.
A plane with a delegation accompanying Mr Erdogan had a narrow escape when a wing touched the runway as it landed, the Turkish news agency Anatolia says.
East Africa is suffering from its worst drought in 60 years.

18 Ağustos 2011 Perşembe

MGK sona erdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Çankaya Köşkü'nde yapılan Ağustos ayı olağan toplantısı 4,5 saat sürdü. Toplantının ardından yazılı bir açıklama yapılması bekleniyor.
Milli Güvenlik Kurulu'nda (MGK) şimdiye kadar sivil üyelerin masanın bir tarafında asker üyelerin bir tarafında yer aldığı oturma düzeninde değişikliğe gidilerek, üyeler protokol sırasına göre karışık şekilde toplantı masasında yerlerini aldı.
Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Ahmet Sever, yaptığı açıklamada, MGK'nin şimdiye kadar süregelen oturma düzeninin ilk kez bugünkü toplantıda değiştiğini ve bundan sonraki toplantılarda da bu uygulamanın

13 Ağustos 2011 Cumartesi

İstanbul 2020'ye resmen aday

İstanbul 2020'ye resmen aday

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan istanbul'un 2020 olimpiyatlarına adaylığını açıkladı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Olimpiyat Evi'nde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin 2020 Olimpiyat Oyunları'nı düzenlemek için aday olduğunu açıkladı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün ülke ve Türk insanı için son derece önemli gördükleri 2020 Olimpiyat Oyunları adaylığını buradan bütün dünyaya ilan etmek üzere bir araya geldiklerini belirterek, şunları kaydetti:
''Heyecanlıyız, çünkü bu defa hedefe ulaşacağımıza samimiyetle inanıyoruz. Adayız, çünkü dünya barışının tesisinde çok büyük etkisi ve katkısı olduğuna inandığımız sportif değerleri ve olimpizm ruhunu çok önemsiyoruz. Umutluyuz, çünkü barıştan çok savaşın, sevgilerden çok düşmanlıkların, umutlardan çok hayal kırıklıklarının yaşandığı bir dünyaya sporun söyleyecek çok sözü olduğunu düşünüyor ve bu heyecanla bir arada bulunuyoruz.''

9 Ağustos 2011 Salı

Resimli Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları, Şeker Bayramı Mesajları

Resimli Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları, Şeker Bayramı Mesajları

Şeker bayramı kutlama mesajlari

Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları Resimli Yazılı Şeker Bayramı Tebrik Mesajları

Ramazan Bayramı Yazılı Kutlama Mesajları Resimli Şeker Bayramı Tebrik Mesajları, şeker bayramı yazılı resimli kutlama mesajları, bayram kutlama mesajları, çok güzel bayram tebrikleri, şeker bayramına özel kutlama mesajları, ramazan ayı mesajları





şeker bayramı resimli kutlama mesajları



şeker bayramı yazılı resimli kutlama mesajları

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Natural Life - Doğa ve Doğal Yaşam: Ramazan'da asitli içeceklerin neden olabileceği za...

Natural Life - Doğa ve Doğal Yaşam: Ramazan'da asitli içeceklerin neden olabileceği za...: "İftarda asitli içeceklere dikkat Uzmanlar, Ramazan'da asitli içeceklerin neden olabileceği zararlar hakkında uyarıyor. Buz gibi bir kola..."

Naturel Life Channel Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda , canlı yaşamı

7 Ağustos 2011 Pazar

♪ Music - Şarkı sözleri, Şarkı çevirileri, Lyrics: Sufi Ney - Piano / Turkish Mevlevi Music

♪ Music - Şarkı sözleri, Şarkı çevirileri, Lyrics: Sufi Ney - Piano / Turkish Mevlevi Music: "01 - Gel gör beni ask neyledi 02 - Bana sen gerek seni 03 - Dosta gidelim 04 - Deli gönül 05 - Hak için 06 - Gül yüzüne 07 - Askın den..."

♪ Music ( Müzik ) - Yabancı Şarkı Sözü Çevirileri Turkish Versions Of Lyrics,türkçe şarkı -- Tabb - Akor - Nota gitar, piyano, keman

6 Ağustos 2011 Cumartesi

veysel çelebi şiirler - Sayfa 4 - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler

veysel çelebi şiirler - Sayfa 4 - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler: "- Geldik bu koca dünya ya
Yaşıyoruz rabbimin sayesinde
İbadetimizi yapıyoruz rabbime saygı ile
Emirlerini yerine getiyoruz tüm gücümüzle
Şükrediyoruz rabbimize

eBooks - Tutorials - Audio

3 Ağustos 2011 Çarşamba

61. Hükümetin, ilk bakan yardımcısı belli oldu

İlk bakan yardımcısı belli oldu

61. Hükümetin, ilk bakan yardımcısı belli oldu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, bakan yardımcısı olarak Davut Kavranoğlu'nun atama kararnamesini imzalanmak üzere, Başbakanlığa gönderdi.
Davut Kavranoğlu, 1962 yılında Rize Gündoğdu'da doğdu. Orta okul ve liseyi İstanbul Suadiye Lisesi'nde okudu. 1984 yılı yaz döneminde İstanbul Teknik Üniversitesi, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliğinden fakülte ikincisi olarak mezun oldu. California Institute of Technology'de (Caltech, Pasadena, CA) 1986 yılında master ve 1989

2 Ağustos 2011 Salı

Natural Life - Doğa ve Doğal Yaşam: Ramazanda meyve ilaç gibi geliyor

Natural Life - Doğa ve Doğal Yaşam: Ramazanda meyve ilaç gibi geliyor: "Uzmanlar, iftardan sonra tatlı yerine mevsim meyveleri tercih edilmesi uyarısında bulunuyorlar ve hamileler, şeker, tansiyon, kalp gibi ..."

Son haberler.Spor, Finans, Kültür Sanat Magazin, Ekonomi, Dış Haberler, Politika Haberleri

Natural Life - Doğa ve Doğal Yaşam: Pide ve hurma aşkı göbeği büyütüyor

Natural Life - Doğa ve Doğal Yaşam: Pide ve hurma aşkı göbeği büyütüyor: "Ramazan ayında sofralarımızın baş taçlarından biri ve en vazgeçilmezi, Ramazan pidesi olsa gerek. Oruç tutan kişiler, oruçlu saatlerde if..."

Naturel Life Channel Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda , canlı yaşamı

Popüler Yayınlar