Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı
 Ezberbozan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

24 Nisan 2017 Pazartesi

Tayyip Erdoğan Telefon Numarası, Mail Adresi bilgileri

AK Partinin kurucularından, eski Başbakan ve şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca kişinin gönlünde taht kurmuş bir devlet adamı. Erdoğan’ın birçok kişinin kişisel sorununu çözmesi, sıkıntıların gidermek için yetkililere talimat vermesi ve dertlerine çözüm olması için en çok ulaşılmak istenen kişi olduğu da ortada. Medyadan takip ettiğimiz kadarı ile Cumhurbaşkanı’na bir şekilde sesini duyurmayı başaranların sorunu kısa sürede çözülebiliyor. Bu nedenle takipçilerimi sıklıkla bizlerden Cumhurbaşkanının en doğru iletişim bilgilerini paylaşmamızı talep ediyorlar. Bizde Tayyip Erdoğan’ın telefon numarasını, adres ve elektronik posta bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz…Tayyip Erdoğan Telefon Numarası, Mail Adresi bilgileri
Herhangi bir sorununuz varsa, maddi sıkıntılar yaşıyorsanız, kendisinden herhangi bir talebiniz varsa veya başka
bir sebepten dolayı kendisine ulaşmak istiyorsanız birçok kanaldan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaşma imkanınız bulunuyor. Recep Tayyip Erdoğan‘a ulaşabilmeniz için gerekli tüm iletişim bilgilerini aşağıda paylaşıyoruz.

Ayrıca Recep Tayyip Erdoğan’a rte.gen.tr adresinden mesaj atabileceğiniz gibi, E-Devlet Kapısı (www.turkiye.gov.tr ) adresinden de derdinizi dökebilirsiniz. e-devletten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dilek ve şikayetlerinizi iletmek için Tıklayınız!
Cumhurbaşkanlığı İletişim Bilgileri
Posta Adresi
Cumhurbaşkanlığı Sarayı 06560 Beştepe-Ankara
Cumhurbaşkanlığı Telefon Numaraları ve Mail Adresi
Tel : 0 (312) 525 55 55
Faks : 0 (312) 525 58 31
E-posta : cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr

Tayyip Erdoğan Telefon Numarası, Mail Adresi bilgileri
Tam Yol Devam !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Türkiye'nin Partisi AkParti

Popüler Yayınlar