Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı
 Ezberbozan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan

6 Şubat 2024 Salı

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayları 2024

AK Parti, 2024 yılında yapılacak yerel seçimler için Edremit Belediye Başkan adayını belirledi. Peki, AK Parti Edremit Belediye Başkan adayı kimdir?

AK Parti Edremit Belediye Başkan Adayları 2024

AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, belediye başkan adayı olarak

*Ali Ayhan’ın belirlendiği duyuruldu.

Ali Ayhan Kimdir?

Ali Ayhan, 1968 yılında Balıkesir’in Edremit ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Edremit’te tamamladı. 1990 yılında Balıkesir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra özel sektörde iş hayatına başladı. 1995 yılında Edremit Ticaret ve Sanayi Odası’nda yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 2001 yılında Edremit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na seçildi. 2019 yılına kadar bu görevi sürdürdü.

Ayrıca, Balıkesir Sanayi Odası Meclis Üyeliği, Balıkesir Ticaret Borsası Meclis Üyeliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.

Ali Ayhan’ın Belediye Başkanlık Adaylığı

Ali Ayhan, AK Parti Edremit Belediye Başkan adaylığı için başvurusunu 20 Ocak 2024 tarihinde yaptı. Ayhan’ın başvurusu, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı tarafından değerlendirildi ve adaylığı kabul edildi.

Ali Ayhan, belediye başkanlığı adaylığı için yaptığı açıklamada, “Edremit’i daha iyi bir noktaya taşımak için aday oldum. Edremit’i, turizmin, tarımın ve sanayinin merkezi haline getirmek için çalışacağım” dedi.

AK Parti Edremit’te Hedef Seçimi Kazanmak

AK Parti, Edremit’te 2019 yerel seçimlerinde %34,1 oy alarak ikinci sırada yer aldı. CHP ise %41,7 oy alarak seçimi kazandı.

AK Parti, 2024 yerel seçimlerinde Edremit’te seçimi kazanmak için Ali Ayhan’ı aday gösterdi. Ayhan’ın belediye başkanlığı adaylığı, AK Parti’nin Edremit’te seçimi kazanmak için önemli bir adım olarak görülüyor.


Tam Yol Devam !
Ak Parti Haberleri AKP

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Türkiye'nin Partisi AkParti

Popüler Yayınlar